2020-01-25
Gebeten: fase 4

Ik heb eind december, begin januari "Gebeten" nog eens onder handen genomen en er een beperkt aantal proefleesexemplaren van gemaakt. Een handvol mensen zijn dit weekend begonnen met lezen. Ze hebben tot 1 maart om me het proefleesexemplaar voorzien van commentaar terug te bezorgen. Daarna ga ik nog eens over het manuscript om hun correcties en suggesties te verwerken.

Gebeten: proefleesexemplaren

Zelf zit ik ondertussen al aan hoofdstuk 22 (van de 32) wat het proeflezen betreft. Dat gaat over de periode 2012-2013 toen we voor de eerste keer een M&A consultant onder de arm namen.

Gebeten: intro van hoofdstuk 22

Ik heb toch nog een reeks foutjes gevonden, waaronder zelfs een DT-fout (foei, foei, foei).

Gebeten: DT-fout

Of en wanneer ik het boek uitbreng, daar heb ik nog niets over beslist. Dat zal ook een beetje van de feedback afhangen: is wat ik over mezelf schrijf wel interessant genoeg?

Gebeten: stapel proefleesexemplaren

Zoals je ziet is de cover al veranderd in vergelijking met de heel eerste proefdruk. De foto op de cover viel niet in de smaak bij mijn testpubliek. Zelf vond ik de hardcover geen meerwaarde. Het was een zwarte, stoffen kaft, met een gekleurde omslag. Die papieren omslag vond ik vervelend en die is ondertussen ook al wat gescheurd geraakt doordat ik het boek nalas op de trein en het niet echt bestand was tegen veel "reizen". Een in kleur gedrukte cover was niet mogelijk omdat het boek teveel pagina's telt.

Entreprenerd

Book cover Entreprenerd
Buy Bruno's book

Gent2030 candidate European Capital of Culture

Wintercircus

Ghent Wintercircus Campus

Blog

More...

Topics

Bol AlgemeenBol Algemeen